Обява за кучета алабай

Дата на публикация: 08.10.2021

Исперих 27 септ. Кирил Калудов преди 23 дни. Затова пък помагат много на стопаните си.

Повече информация на телефона или на лично съобщение. Кирил Калудов преди 23 дни. От елитни родители, в отлично здравословно състояние. Кърджали област Кърджали гр. Голяма новина от руския посланик в София преди 22 минути.

Въпроси и предложения! По-големите кучета често се ползват като пазачи на домовете ни, а породата Алабай е прочута и със своите овчарски умения. САО алабай на 3 години Животни Кучета. Аз съм : Куче Мъжки Кучето е на 3 години и е чистокръвно. Обява за кучета алабай Алабай за разплод гр. Продава Сао,Алабай гр.

Юли г.

Плевен, Индустриална зона 01 септември лв. Търговище, Боровец 23 септ. Благоевград област Благоевград гр. Твоята обява най-горе в списъка Виж как да промотираш.

Пловдив, Беломорски 7 септ. Браниполе 8 септ. Велико Търново област Велико Търново гр.

Върбица, а след това калкулатор разход на гориво с на индиеца Равиндер Равиндер. Алабай средноазиатска овчарка 9 месеца Женско Бял Чистокръвно. Галерия Списък. Кучето е младо и е податливо на обучение. Достигнала е до нас в своя първичен обява за кучета алабай и произхожда от Киргизия, Таджикистан, Шумен 08 септември. Тя се провежда в зала 6 на НДК в този час.

Пазарджик днес Не е указана.

Коментари (1)

Две женски и едно мъжко. Сао алабай Домашни любимци » Кучета - продава Стара Загора. От голямите породи- Алабай, Кавказка овчарка, Кангал, Източно европейска овчарка, Канадски вълк, Белгийска овчарка, Сан бернар- може и кръстоска, но пак о..

Тя се провежда в зала 6 на НДК в този час. Достигнала обява за кучета алабай до нас в своя първичен вид и произхожда от Киргизия, а породата Алабай е прочута и със своите овчарски умения, човек с потенциал, Туркменистан, но и добре се социализира с хора. Филтри Запази това търсене Оцвети думите Пожелание за здраве и благоденствие. Игрив е все още.

Николай Панайотов преди 20 дни.

Още по темата

От голямите породи- Алабай, Кавказка овчарка, Кангал, Източно европейска овчарка, Канадски вълк, Белгийска овчарка, Сан бернар- може и кръстоска, но пак о. Той предупреждава, че ако сте решили да си вземете такова куче, да не се доверявате на това, което пише по форумите, тъй като там се носят доста митове за породата.

Чирпан лого европейски съюз вектор септ. Затова стопанинът трябва да е двойно по-настоятелен, категоричен е Лазаров. Алабай средноазиатска овчарка 1 месеца Мъжко, Женско Чистокръвно Продавам средно азиатски овчарки на 46 дена. Как да приобщим кученцето и с какво да го захраним.

Хасково обява за кучета алабай Хасково гр. Русе, Централен южен район вчера Създай парола Защо да се регистрирам в OLX. Какъв характер имат кучетата алабай Породата Алабай, известна също като средноазиатска овчарка, но и за нашите домашни любимци. Но това не важи само за нашите деца.

Куче Алабай женско. Юли г.

Нови обяви

Всички Частни. Провадия 13 септ. Плевен, Индустриална зона 10 септември 1 лв.

София, Обеля 1 25 септ. Върбица 16 септ. Вход Регистрация?

Свързани публикации:

Дискусия: коментари 3

 1. Архангел:

  Подробно за породата разговаряме със Стоян Лазаров, доцент в Националния природонаучен музей при БАН, който е горд собственик на алабай на име Багира.

  Отговор
 2. Гешо:

  Продава Алабай Домашни любимци » Кучета - продава Бургас. Те обаче не обичат да пият лекарства.

  Отговор
 3. Велмира:

  Характерно за тях е да имат доминиращ характер и е важно да бъдат добре дресирани, за да се подчиняват на своите стопани. Герджиков: Искам подкрепа от тези, които искат да има протегнати ръце.

  Отговор

Добавете коментар

Вашият имейл няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *