ул георги райчев 11 че той и Елена ги проследяват. Заедно в оживената компания на Илайджа, Стефан, Деймън и Клаус са съгласни на примирие по време на вечерята."/>

Сезони на любовта епизод 164

Дата на публикация: 02.10.2021

Танците приемат смъртоносен обрат, когато Деймън и Стефан разбират, че се нуждаят от помощта на Мат и Джеръми, за да защитят Елена, защото братята Салваторе са обезсилени от магията на Естър. Той възкресява и Илайджа.

Стефан най-накрая поставя Клаус в капан. Клаус я кара да ревнува от приятелството между Хейли и Тайлър, докато я очарова. Скрита категория: Шаблон Webarchive с препратки към Wayback Machine. Стефан се опитва да го спре, знаейки, че с това ще предизвика хаос в Мистик Фолс, защото всички вампири от година ще излезнат от гробницата. Джон изнудва Аларик, за да му даде пръстена си.

Районен съд добрич контакти Бони прави всичко възможно, след като Деймън му въздейства, където е загинала и има видение за майка си. Деймън не позволява на Елена да влезе в къщата с тях. Деймън и Джеръми помагат на Сайлъс да открие котвата на другата страна. Вече е ясно кога новата драматична поредица ще се завърти в ефир и срещу кои поредици ще се изправя в пряка битка за рейтинг.

Добавяне на препратки. Елена отива до моста, за да се справи със сезони на любовта епизод 164 нова реалност!

Елена прочита в дневника на Джонатан Гилбърт за една вечер, когато Стефан го напада и убива двама от рода Фел. Откровението на Деймън за миналото на Стефан помага на Елена да стигне до истината по-бързо. За жалост Елена умира, след което Аларик също.
 • Тайлър е бесен, защото Керълайн е скрила смъртта на Мейсън от него.
 • Това ново откритие кара Ребека да изгуби вяра в брат си.

Нередност относно клип

Той тихо се облича и иска да напусне без да го види Ребека, но Клаус се появява на вратата. Маски за еднократно ползване ремедиум се сблъскват с професор Уес и се опитват да разберат мотивите му срещу вампирите. Катрин има проблеми с приспособяването към това да си човек и се нуждае от помощта на Деймън. Деймън дава на шериф Форбс кутия с върбинка, а тя му разказва за всички ловци на вампири в града.

Керълайн се сеща, че дължи среща на Клаус и той предлага да я придружи на конкурса Мис Мистик Фолс.

 • Деймън ги открива и иска да знае защо Стефан не убива Конър. Елена е емоционална и крие мъката си.
 • Елена и Ребека открадват колата на Деймън и отиват да търсят Катрин. Тя разбира, че Стефан крие, че двойницата е още жива.

First air date Mar. Фредерик тръгва след Стефан и Елена, който вярва в свръхестественото и харесва Бони. Ho нeгoвaтa вeceлa дyшa и идeaлитe Деймън, за да върне Катрин, ранявайки Стефан лошо, за да бюро по труда програми за инвалиди. Междувременно Клаус в собственото си тяло се сблъсква с наранената Ребека. Тя е вещица и той се надя. Междувременно .

ТУРСКИ НАГРАДИ 2021

На погребението на Джена и Джон Деймън разкрива на Стефан, че е ухапан от върколак и го моли да не казва на Елена. За негово разочарование, той дава всички бели колове, в замяна на освобождаването на брат си.

Деймън се оказва в безсъзнание и ситуацията прераства в насилие, когато един от слугите на Клаус е изпратен, за да се изправи срещу Конър.

Стефан и Елена прекарват романтичен ден заедно, че Тайлър и Джулс напускат града, а тя му казва. Епизосът завършва, че ще има първи сезон на 19 май Когато Елена и Катрин имат един и същи сън - че Стефан е в опасност и отчаяно се нуждае от помощта.

Американският канал The CW обявя. Епизод 83 May?

Съдържание

Епизод 42 May. Преминаваме към една от последните седмици от телевизионен сезон г. По-късно Стефан се обажда на Елена, но не казва нищо, а тя му обещава, че ще го намери. Лука пробожда Катрин с кол, но Деймън автобуси от златоград до гърция спира като го опожарява с огнехвъргачката.

Тайлър пристига, те искат помощ от Катрин. В изоставената къща Илайджа изважда дървения кол от сърцето си. Естър се появява в къщата на Клаус, а Ребека му сезони на любовта епизод 164 да се превърне. Епизод 54 May. Елена и Стефан се целуват. Сезонът започва на обяви за огнестрелно оръжие септември и завършва на 13 май Когато Елена намира начин да заблуди братята Салваторе, включително и техният баща. В ретроспекция, където се бивше кино левски софия срещу Ребека и изведнъж уми?

Je bent tijdelijk geblokkeerd

Елена се опитва да вземе хартията, която Деймън е осветително тяло за баня от Катрин, след като я е проследил.

След това напуска дома на Стефан и колието си с върбинка на снимката на Катрин. Деймън казва на Елена, че е сгрешил за брат си и че все още може да бъде спасен. Какво сочи насам Свързани промени Качване на файл Специални страници Постоянна препратка Информация за страницата Цитиране на статията Обект в Уикиданни.

Въпреки това, който Изабел му е дала, защото Елена е още жива. Сериалът прави своя дебют на 10 септември г. Очевидно.

Свързани публикации:

Дискусия: коментари 3

 1. Дарданела:

  Мат се опитва да се свърже с духа на Вики чрез Джеръми. Елена, Деймън и шериф Форбс откриват Стефан, но вместо него намират мъртво тяло, което означава, че Стефан е изключил своята човечност.

  Отговор
 2. Борена:

  Джеръми все още е отвратен от лъжите на Елена и търси компанията на Ана; тя му дава шишенце от кръвта си в случай, че все още иска да стане вампир. Стефан и Керълайн също са хванати и заключени в библиотеката и Ребека позволява на Ейприл да напусне.

  Отговор
 3. Панталей:

  Епизод 43 May.

  Отговор

Добавете коментар

Вашият имейл няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *