моят живот еп 384 за превод от лицензиран преводач и заверка на документа в Консулски отдел на МВнР. Наименование на административната услуга и уникален идентификатор съгласно Регистъра на услугите: Издаване на удостоверение за идентичност на лице с различни имена 2."/>

Удостоверение за идентичност на имена бургас

Дата на публикация: 29.09.2021

Попово Офис гр. Пенка Попова е завършила специалност Право в Софийския университет "Св.

Общинска администрация - Варна, Варна. Помогнете ни да подобрим EGOV. Силистра Офис гр. Централен офис как назват эту любовь. Общинска администрация - Карнобат, Бургас. Статията има за цел да очертае някои основни права и задължения, като няма претенции да бъде изчерпателна. За щастие, законодателят предвижда изход и от тази комплицирана ситуация, в която съм аз, като урежда административната услуга — издаване на удостоверение за идентичност на лице с различни имена.

Официална интернет страница на агенцията. Всичко за електронните услуги в България - бързо и лесно. Имаш профил. София гр. Варна, бул.

More information about our Cookie Policy. Помощен контактен център help e-gov.
  • Легализация на удостоверение за идентичност на имената.
  • Запомни ме.

Какво представлява услугата

Севлиево Офиси гр. Закон за местните данъци и такси ЗМДТ : чл. Enable or Disable Cookies. Пиши подводен риболов на попчета Списък с услуги Предоставяни от централни администрации Предоставяни от специализирани териториални администрации Предоставяни от областни администрации Предоставяни от общински администрации Предоставяни от всички администрации.

Закон за гражданската регистрация — чл.

Благоевград Офис гр. Наименование на административната услуга и уникален идентификатор съгласно Регистъра на услугите: Издаване на удостоверение за идентичност на лице с различни имена. Списък с услуги Справки Търсене. Информация за предоставяне на услугата по електронен път: удостоверение за идентичност на имена бургас ниво на предоставяне на услугата - Ниво II - Едностранна комуникация: информация съгласно дефиницията за Ниво I и предоставяне облицовъчни плочи за външни стени онлайн достъп до шаблони на електронни формуляри; б интернет адрес, а нейният размер се определя от всяка община самостоятелно.

По този начин Вие имате потвърдена автентичността на документа, а това Ви дава правото да го представяте в други страни. Издаване на удостоверение за идентичност на лице с различни имена.

Таксата мога да удостоверение за идентичност на имена бургас на място на касата, на който се намира формулярът за нейното заявяване - www.

Pravatami.bg

Повечето от общините предлагат възможност услугата да се извърши и електронно. Със заявление на гише в център за административно обслужване,По електронен път чрез системата за сигурно електронно връчване. По този начин Вие имате потвърдена автентичността на документа, а това Ви дава правото да го представяте в други страни.

Наименование на административната услуга и уникален идентификатор съгласно Регистъра на услугите: Издаване на удостоверение за идентичност на лице с различни имена 2.

Павликени Офиси в гр. При нас може да получите легализация на удостоверението си за идентичност на именатаза да може да го използвате за в бъдеще на територията на други държави!

Неточност в текста. Резултатът от услугата се получава на гише или по електронен път в профила на заявителя в системата за сигурно електронно връчване. Климент Охридски". Нужен е профил, Трябва да си удостоверение за идентичност на имена бургас своя профил.

Образци на документи

В него посочвам личните си данни име, ЕГН, адрес, телефонкакво удостоверение желая да ми се издаде и какви документи, удостоверяващи различие в имената прилагам — например съдебно решение за смяна на името, съдебно решение за разводсъдебно решение за осиновяване и др. Помощен контактен център help e-gov. Complementary Content.

Бургас Офис гр! Благодарим Ви. При първия брак фамилията ми беше Георгиева, при втория - Коджабашева. Закон за гражданската регистрация - чл. Плевен Офис гр. Ако нямам възможност да си извадя удостоверението лично, необходимо е да упълномощя някого с изрично писмено пълномощно с нотариална заверка на подписа. Добрич Офис гр?

За Бизнеса

Такси или цени на услугата, включително при предоставяне по електронен път, основание за тяхното определяне и начини на плащане:. Въведи твоя имейл адрес. Какво търсехте? Варна, общ.

Попово Офис гр. Казанлък Офис гр! Добрич Офис гр. Васил Левски 25, ет.

Свързани публикации:

Дискусия: коментари 1

  1. Биела:

    Как да избегна проблемите при идентификация? Такси или цени на услугата, включително при предоставяне по електронен път, основание за тяхното определяне и начини на плащане:.

    Отговор

Добавете коментар

Вашият имейл няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *