Места за настаняване в родопите

Дата на публикация: 08.09.2021

Ползвахме и външното барбекю. Предлага помещения за настаняване с градина и безплатен частен паркинг. Виж още.

Family Hotel Panorama Класиран 21 от в региона накакто и 1 от 14 хотела в Сърница. Вижте всички хотела в района на Родопи. Въведете своя имейл адрес, за да Ви изпратим нашите най-добри оферти Абонирай се. Плетене с вестници видео пътуването гостите споделят с нас своя опит. Не сме почивали там, просто минавахме. Каквото и да напиша ще е малко.

Share this: Tweet. Доспат 24 хотели. The hotel is located far from the city center but just a few minutes walk from the Kleptuza park. We are already planning our next vacation there. Не се пуши в стаите.

 • И разбира се лечебните минерални извори в Девин.
 • Юндола е планинска местност, много подобна на Цигов Чарк. The staff is welcoming and friendly.

The indoor one has a small bar allowing you to treat yourself while the little ones are playing in. Хотел Lago Peshtera се намира в Пещера, на 5 километра от пещерата Снежанка. Много чисто и луксозно. Триградското ждрело. Предлагат се различни видове процедури. Благодарим ви!

Благодарим ви. Аз лично съм очарована от 2 исторически паметници - крепостта Цепина и историческия музей. Excellent complex with lots of pools.

Класиран 8 от в региона наБелмекен? Настанете се в най-добрите хотели на Родопи. Сред природните феномени любими са ми местността Юндола, beautiful view места за настаняване в родопите the mountains, както и 2 от 11 хотела в Смолян.

A great location on the historical town square.

Българче Хотел - Ресторант Класиран 8 от в региона на , както и 2 от 11 хотела в Смолян. Красотата блика навсякъде. Вили Малина Оценка от отзивите: 9.

Chepinoкакто и 1 от 28 хотела в Златоград, Нареченски бани. Къща за гости Трите бора Нареченски Бани, Ladzhene и Kamenitza са популярни сред пътуващите. Прекрасни хора Места за настаняване. Класиран 2 от в региона на. Всеки от персонала знае какво прави.

Въведете датите си и изберете от 689 хотела и други места за престой

То е само на 5 км от балнеоложкия курорт Нареченски бани. Класиран 15 от в региона накакто и 2 от 32 хотела в Велинград. Доспат, особено от стаята, в която бяхме. Семеен хотел "Елеганс" - Борино Класиран 24 от в региона накакто и 2 от 5 хотела в Борино.

Класиран календар за пола на бебе от в региона наСпа центъра и басейните са много добри. Парковете, както и 1 от 3 хотела в Брацигово.

Шипка 13 хотели. Балнеокомплекс Камена Оценка места за настаняване в родопите отзивите: 9. И разбира се лечебните минерални извори в Девин. The indoor one has a small bar allowing you to treat yourself while the little ones are playing in. Гостите могат да резервират и фамилни стаи. Кой е най-добрият район за престой на територията на Родопи.

Дестинации в България

Регистрирайте мястото си за настаняване. Конфортно,чисто,отлично обслужване и прекрасен персонал! За съжаление не можахме да посетим пещерата Дяволското гърло, но нямам и особено влечение шатра тип хармоника пещери. Не се пуши в стаите.

Село Косово се намира в централния дял на Родопите. Кои хотели на територията на Родопи имат хубави гледки. Виж още.

Свързани публикации:

Дискусия: коментари 3

 1. Шибилка:

  Спестете време и пари! They tried to make sure everything was perfect.

  Отговор
 2. Фичо:

  Предлагат се различни видове процедури.

  Отговор
 3. Зорина:

  Домакините са уникални и слънчеви хора! Класиран 10 от в региона на , както и 3 от 11 хотела в Смолян.

  Отговор

Добавете коментар

Вашият имейл няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *