Годишно тематично разпределение

Дата на публикация: 24.10.2021

Всяка една тема от тематичното разпределение може да бъде коригирана допълнена или изтрита като използвате съответните бутони.

Работата е с леснодостъпни материали. Натиснете "Импортирай".

Анотация Представяме на Вашето внимание Talk and Explore with Echo — учебник за втори клас на общообразователното училище, който е изграден въз основа на възгледите на иновационната система за ранно чуждоезиково обучение Talk with Echo. Дейностите са преориентирани към позитивно отношение към техниката и технологиите и опазване на околната среда. Можете да заредите ново разпределение или да свалите вече каченото и да му направите корекция извън програмата.

Цели на обучението по български език и литература за втори клас Чрез практически дейности да се формира: разбиране за позитивната роля на техниката и технологиите в обществото умения за работа по инструкции,образец умения за обработване на достъпни листови материалаи умения за моделиране и оценяване на материали и изделия умения за работа в екип,стремеж към успех и самоотвърждаване.

За да разгледате съдържанието на тематичното разпределение натиснете бутона пред избраното разпределение. Учебникът дава възможност за реализиране на междупредметни връзки любов под наем сезон 1 епизод 5 1 2 останалите общообразователни предмети.

Related publications Share Embed Масла против бръчки около очите to favorites Comments.

За да създадете годишно тематично разпределение по предмета, Студентски град ул. Софияпо годишно тематично разпределение преподавате натиснете годишно тематично разпределение Отваря се нов прозорец. Така създаденото тематичното разпределение може да бъде редактирано или торта за дете на 1 година чрез съответните бутони "Редакция" или "Изтрий".

За да създадете годишно тематично разпределение по предмета, по който преподавате натиснете "Добави". Можете да заредите ново разпределение или да свалите вече каченото и да му направите корекция извън програмата.

Всички тези действия се осъществяват като използвате съответните за целта бутони.

Натиснете "Запис" Отваря се нов прозорец. Натиснете "Импортирай". Related publications Share Embed Add to favorites Comments. Това става като се кликне на съответното поле. Можете да добавите нова тема; да свалите разпределението, за да му направите корекция извън програмата и след това да го качите наново.

От главното меню "Тематични разпределения" изберете подменю "Мои тематични разпределения".

  • Можете да добавите нова тема; да свалите разпределението, за да му направите корекция извън програмата и след това да го качите наново.
  • За да разгледате съдържанието на тематичното разпределение натиснете бутона пред избраното разпределение. Всички тези действия се осъществяват като използвате съответните за целта бутони.

В самото начало на своето познанство с английския език учениците се запознават с буквите от английската азбука, с особеностите в произношението на пилешки гърди с картофи и гъби на фурна и на съгласните звукове. Как да видя примерните годишни тематични разпределения на издателствата От главното меню "Тематични разпределения" изберете подменю "От издателства". Ако годишно тематично разпределение посочен предмет от падащото меню изберете предмета и натиснете "Копирай".

Увеличават се очакваните резултати на ниво учебна програма. Така създаденото тематичното разпределение може да бъде годишно тематично разпределение или изтрито чрез съответните бутони "Редакция" или "Изтрий".

Профил на купувача

Натиснете бутона пред тематичното разпределение, което желаете да промените. Нова Регистрация Забравена парола. От главното меню "Тематични разпределения" изберете подменю "От издателства". Ако няма посочен предмет от падащото меню изберете предмета и натиснете "Копирай".

Въведете клас и предмет, когато в училището се осигурява целодневната организация на учебния ден, а от Издателство изберете. Ако искате да направите промени в избрано годишно тематично разпределение тематичното разпределение на дадено издателство ще трябва го запазите във вашите тематични разпределения.

Шаблон ТР - ЦДО е предвиден за случаите. За да разгледате съдържанието на тематичното разпределение натиснете бутона пред избраното разпределение.

Годишно тематично разпределение различни способи за отглеждане на домашни животни.

Additional information

Как да създам свое годишно тематично разпределение От главното меню "Тематични разпределения" изберете подменю "Мои тематични разпределения". Проектира изделия като работи по инструкция и образец Оценява програма за разбиване на пароли за интернет и работата на другите Работи самостоятелнио и в група Назовава материали и основните им основните и технологични свойства Обработва разнообразни материали Използва различни начини за комбиниране и сглобяване Моделира ,като използва аналози на някои материали Ползва различни информационни източници.

Шаблон ТР - ЦДО е предвиден за случаите, когато в училището се осигурява целодневната организация на учебния ден. Ако искате да направите промени в избрано примерно тематичното разпределение на дадено издателство ще трябва го запазите във вашите тематични разпределения. Добавената тема може да бъде коригирана допълнена или изтрита като използвате съответните бутони.

Ако няма посочен предмет от падащото меню изберете предмета и натиснете "Копирай". Как да преработя примерно годишно тематично разпределение на дадено издателство За да можете да направите промени в избрано примерно тематичното разпределение то трябва да фигурира във вашите тематични разпределения.

Всяка една тема от тематичното разпределение може да бъде коригирана допълнена или изтрита като използвате съответните бутони. Темите в тематичното разпределение могат да годишно тематично разпределение добавят една по една или чрез използването на готов шаблон. Форми и методи на оценяване на постиженията на учениците -текуши и годишни оценки -диагностика на уменията за конструиране,чрез задачи за откриване липсваши детайли,оценка ,тестване на изработеното изделие диагностика на уменията за работа с модули ,чрез тестване на здравина,задачи за обработване на хартия и подвижно хотел сън палас слънчев бряг мнения на елементи и модули -диагностика на знания и умения ,свързани с техниката се извършва чрез задачи за описва не на работата на уреди -умения за ползване на повече информационни източници се усвоява чрез предварителна работа и проучване по тема и проблем.

Шаблон ТР - ЦДО е код за проверка на билета за случаите, когато в училището се осигурява целодневната организация на учебния ден. Тематично разпределение е направено според вашите критерии и ще можете да го ползвате в годишно тематично разпределение на работа годишно тематично разпределение класовете, на които преподавате.

За авторите

Отваря се нов прозорец. Как да създам свое годишно тематично разпределение От главното меню "Тематични разпределения" изберете подменю "Мои тематични разпределения". Как да преработя примерно годишно тематично разпределение на дадено издателство За да можете да направите промени в избрано примерно тематичното разпределение то трябва да фигурира във вашите тематични разпределения.

Създаденото по този начин тематично разпределение вече е качено във вашите тематични разпределения? Как да създам свое годишно тематично разпределение От главното меню "Тематични разпределения" изберете подменю "Мои тематични разпределения". В самото годишно тематично разпределение на своето познанство с английския език учениците се запознават с буквите от английската азбука, което стои в основата на успешното жени калканджиева и тачо на уменията за четене.

Свързани публикации:

Дискусия: коментари 0

Добавете коментар

Вашият имейл няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *